Fortsätt till huvudinnehåll

Vinterjackan - take 6

Veckans status på stålplattan, rumpemåttet och vinterjackan kommer här. Vikten visade på 79,2 kilo och rumpan mättes till 119 - 119,5 cm cirkus något. Så det är 3,2 kilo ner och 1 till 1,5 cm mindre runt rumpan. Jag är jättenöjd över detta resultatet: Jag sliter som tusan för att få något att hända och då vill jag se resultat. Vinterjackan kom också på imorse och maken vart hemma så fotobevis kan levereras direkt. Inte illa va :-)

Men vet ni vad som är det allra bästa??? Det är att för första gången i världshistorien så tror jag verkligen innerst inne på att jag kommer lyckas. Jag kommer nå mitt mål på 70 kilo och det känns så jäkla skönt att ha den tron på sig själv!!! Nej jag tror inte att min värld kommer förändras för att det visar en viss siffra men om som jag jobbat mot ett mål i 8 års tid så vill jag nå det! Inte för att vara smal utanför att nå en hälsosam vikt utan (förhoppningsvis) krämpor i knä, fötter m.m. Och förbättra på mina chanser att slippa diabetes och hjärtproblem.

Att vara 162 cm och väga det jag väger är inte hälsosamt för mig punkt slut. Sen kommer jag alltid ha former och det är jag glad för speciellt nu när rumpan is in fashion :-) Fast visst - jag sticker inte under stolen med att jag vill nå mitt mål för att få tillfredsställelsen att faktiskt nå detta mål som jag kämpat så för i många år. Jäklar vad jag ska fira mig själv när det händer för det är jag värd!!!

Morgonens vikt!

Tredje hålet inget bekymmer runt midjan men det är sen det blir lite problematiskt med knapparna 

Ca 14 cm kvar till stängning som var ca 15,5 vid sista provningen i mitten på augusti. 

Kommentarer

  1. Klart du når ditt mål, vill du dit så kommer du dit! Bra jobbat och keep up the good work!
    /Marina
    http://mindrefett.blogspot.se

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…