Fortsätt till huvudinnehåll

Vinterjackan - take 6

Veckans status på stålplattan, rumpemåttet och vinterjackan kommer här. Vikten visade på 79,2 kilo och rumpan mättes till 119 - 119,5 cm cirkus något. Så det är 3,2 kilo ner och 1 till 1,5 cm mindre runt rumpan. Jag är jättenöjd över detta resultatet: Jag sliter som tusan för att få något att hända och då vill jag se resultat. Vinterjackan kom också på imorse och maken vart hemma så fotobevis kan levereras direkt. Inte illa va :-)

Men vet ni vad som är det allra bästa??? Det är att för första gången i världshistorien så tror jag verkligen innerst inne på att jag kommer lyckas. Jag kommer nå mitt mål på 70 kilo och det känns så jäkla skönt att ha den tron på sig själv!!! Nej jag tror inte att min värld kommer förändras för att det visar en viss siffra men om som jag jobbat mot ett mål i 8 års tid så vill jag nå det! Inte för att vara smal utanför att nå en hälsosam vikt utan (förhoppningsvis) krämpor i knä, fötter m.m. Och förbättra på mina chanser att slippa diabetes och hjärtproblem.

Att vara 162 cm och väga det jag väger är inte hälsosamt för mig punkt slut. Sen kommer jag alltid ha former och det är jag glad för speciellt nu när rumpan is in fashion :-) Fast visst - jag sticker inte under stolen med att jag vill nå mitt mål för att få tillfredsställelsen att faktiskt nå detta mål som jag kämpat så för i många år. Jäklar vad jag ska fira mig själv när det händer för det är jag värd!!!

Morgonens vikt!

Tredje hålet inget bekymmer runt midjan men det är sen det blir lite problematiskt med knapparna 

Ca 14 cm kvar till stängning som var ca 15,5 vid sista provningen i mitten på augusti. 

Kommentarer

  1. Klart du når ditt mål, vill du dit så kommer du dit! Bra jobbat och keep up the good work!
    /Marina
    http://mindrefett.blogspot.se

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…