Fortsätt till huvudinnehåll

Drömjobbet...

Ja jag förstår att ni har inte kunnat tänka på något annat än var ska fru Jensen börja jobba nu när drömjobbet är landat. Tufft och jag tackar er för ert tålamod :-) Men jag har velat vänta med bomben tills jag ritat på anställningsavtalet. Detta är nu gjort! Dock kvarstår en säkerhetskoll hos myndigheterna men mig veterligen så har jag inte busat till det.

Så vad ska jag göra? Jo den 11 november börjar jag arbeta på Securitas Malmökontor. Min tjänst är som Marknadsansvarig i ett nyetablerat team som ska jobba med "Smart Homes and Care" dvs innovativa lösningar för framtiden. Efter den tuffaste rekryteringen jag varit med om med flera intervjuer, tester, referenstagning och kampanjpresentation på engelska så fick jag samtalet. Jag var den utvalda kandidaten - moi! Är så himla stolt över mig själv och min prestation! Jag vågade drömma och då kan det ske! Trodde jag aldrig i början på detta året men jäklar vad jag är värd detta!

Trevlig hälsning i ett anställningskontrakt tycker jag!

Ska bli otroligt spännande och en rejäl utmaning vilket jag ser fram emot. Har en så skön känsla i magen och kroppen inför detta jobb!!! Också skönt att ha landat i vad jag vill pyssla med dvs denna typ av jobb är ju min dröm och där jag kommer mest till min rätt. Året ut kommer jag jobba 50% för att jag vill avsluta min utbildning till "Stresspedagog" sen blir det på 100%. Och vet ni vad? Det finns ett gym i källaren på kontoret! Där finns tom skivstång och kettlebells... Yes nu kör vi!!!

Så här löd jobbannonsen och min blivande tjänst: "Vi utlyser en unik tjänst för dig som känner dig kompetent och har erfarenhet från konsumentmarknadsföring av tjänster och Co-branding. Vår kund som vi representerar är ett nystartat affärsområde inom en större koncern med ett mycket starkt varumärke som just nu befinner sig i en transformeringsfas till ett större nytänkande och med mer innovativa grepp. 

Din roll som marknadsansvarig är att bygga denna funktion från grunden. Du kommer med andra ord till ett odukat bord. Teamet är tight och samarbete, konceptualisering och högt i tak med en passion för vad som ska åstadkommas erbjuds och förväntas. Du kommer att bidra med kunskap om konsumentmarknadsföring. 

Vad ni kommer göra är att försöka titta i kristallkulan med målet att leda denna utveckling samtidigt som ni verkar i en konservativ bransch. Alltså handlar det om att bygga från grunden, finna smarta lösningar och innovativa grepp. Tillsammans med partners och leverantörer är det ni som ska paketera och konceptualisera de tjänster som ska lanseras till kund. Tjänster och produkter ska hitta ett samförstånd och en samklang. De ska jackas ihop, ge en känsla av innebörd så att man attraherar nya kundsegment och vinner trogna kunder. Du kommer med din expertis och förståelse för kundbeteende, marknadsföringsstrategier och känsla för bild och form rulla ut dessa kampanjer till dina marknadskollegor i Europa där hänsyn ska tas till de unika marknaderna. Rollen innebär ett strategiskt såväl som ett operativt ansvar för all marknadskommunikation. 

Vi tror att du just nu befinner dig i mitten av din karriär och med det avser vi att du har införskaffat tillräckligt mycket lärdomar och erfarenheter, men att du samtidigt trivs i att ha en tjänst som innebär både strategi och operativt hands-on arbete. Du ska ha erfarenhet av att skapa kampanjer med Co-brandig av tjänsteerbjudanden med starka varumärken. Därför tror vi att du idag befinner dig inom de branscher som ligger i framkanten inom detta. Vi vill även att du har ansvarat för internationella kampanjutrullningar, gärna på den europeiska marknaden. Du är nytänkande med kanal och medieval med en förankring i målgruppsanalyser. 

I uppdraget behöver du besöka partners, leverantörer och lokala marknadsorganisationer så vi beräknar ca 40-50 övernattningar per år. Utbildningsmässigt har du en universitetsutbildning med inriktning mot marknadsföring eller liknande. 

Som person kännetecknas du av att leverera och har en hög drive. Du har en förmåga att möta människor på olika nivåer och från olika kulturer med ett passionerat och säljande sätt. Du tar ett stort personligt ansvar för dig själv och din roll. På så sätt kan du navigera i den stundtals konservativa koncernen i det nystartade affärsområdet utan satta ramar och strukturer. Även om du har förmågan att driva självständigt så är du en utpräglad lagspelare och har förmågan att agera diplomatiskt och lyhört men tydligt när det gäller t ex varumärkesguidelines."

Kommentarer

  1. Stort Grattis Tina. Låter som ett kanon jobb. Duktiga du/Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack M! Ja det är ett drömjobb och jag är himla glad! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…