Fortsätt till huvudinnehåll

Happy!

Igår vart jag lite deppig och uttråkad. Inte så att jag egentligen inte hade att göra (det kallas skoluppgift med deadline) men ingen lust. Många tankar på jobbsökande - var kommer jag hamna, vad kommer jag göra, kommer det funka, kommer jag trivas, hur vet jag att jag väljer rätt... Huvudet fullt med tankar som det inte finns något svar på. Och denna bloggerskan don´t do ovisshet very well :-) Ordning och reda liksom men i denna frågan kommer det dröja innan jag har ett svar.

Jobbigt och offerkoftan satt tajt över brösten igår. Fast fram emot eftermiddag blev jag trött på mig själv. Jaha så du tycker det hjälper att sitta i soffan och mula wienerbröd? Det är ju en himlans bra lösning på bekymret... Ryck upp dig fru Jensen och gör något aktivt istället. Efter en timme eller så (måste ju samla mod och ladda :-) ) tog jag mig till bibblan för att muntra upp mig med att läsa lite tidningar och låna nya deckare. Jag började fila på ytterligare en jobbansökan till ett nytt jobb jag hittat och bokade in lite kuliga dates så jag får glad energi.

Och då vid 20-snåret trillade ett mail in i inboxen. Mail från rekryteringsintervjun förra tisdagen - den som genomfördes med feber och två frågvisa slipade rekryterare... Var helt övertygad om att de inte skulle skicka mig vidare i processen vilket de var ärliga med. Inte för att jag saknade kompetens och erfarenhet men de var osäkra på om arbetsgivare skulle passa mig vilket är helt fair. Jag vill inte hamna någonstans där min personlighet inte kommer till sin rätt för då är det inte jobbet för mig som jag även sa till dem. Gäller att vara 100% ärlig för annars går det bara att skogen ändå.

Döm om min förvåning att arbetsgivaren till träffa mig efter rekryterarnas presentation igår :-) Tjoho och bloggerskan blev ännu mera happy!!! Så nästa onsdag är det dags för den intervjun. Många parallella jobbrekryteringar på gång nu i olika faser. Gäller att hålla tungan rätt i mun så jag inte babblar om företag A hos företag B och förstår inte varför de inte kan svara på mina frågor :-) Men tillbaka till mitt dilemma - hur vet jag att jag väljer rätt jobb för mig? Ge mig dina bästa tips!

Idag bestämmer jag mig för att vara...

Kommentarer

  1. Grattis! Lyssna in din magkänsla ordentligt. Lycka till / Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack - ja just magkänslan är den viktigaste tror jag! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…