Fortsätt till huvudinnehåll

#rosahoppet!!!!

Idag är det dags! Idag är det dagen R som i #rosahoppet :-) Idag är det som allt ska falla på plats. Cirka 400 cyklister och deras peppare kommer vara på plats. Det kommer gympas i rosa inne på Friskis. Det kommer vara massa utställare på eventområdet. Det kommer vara rosaklädda funktionärer längs banan. Det kommer vara ståhej på depåstoppet i Lomma. Det kommer sjungas gospel i värsta backen. TV4 kommer vara där för att filma inför Cancergalan och förhoppningsvis lokaltidningarna. Och jag ska cykla i rosa och bara njuta med vänner!

Men först... När du läser detta är jag redan på plats på eventområdet och far runt som en skållad råtta för att fixa allt inför start. Jag hoppas vi ses där - i så fall hojta till och ge mig en kram. Eller så kan du följa mig på Instagram och FB-sidan. Vill du hjälpa oss att nå vårt insamlingsmål så skänk gärna en slant hit! Kommer uppdatera så mycket jag hinner. Annars kommer bildkavalkaden här i bloggen när jag återhämtat mig.

Denna dagen vill jag tillägna en alldeles speciell tjej. Jag har aldrig träffat henne i verkliga livet utan i blogg/facebook/instagram-världen. Vi har peppat varandra när vi kämpat med träning och kost. Hon har just nu en tuff resa framför sig men hon kommer fixa det för hon är grym. Alex - denna dagen är till dig!!! #fuckcancer #hejadig

Kommentarer

  1. Och jag var/är anmäld får stanna hemma 😒 då hostan inte släppte taget om mig som jag hade hoppats. Jag ville jo cykla detta loppet. Hoppas det blir en fin dag för Er alla kram Cee

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va synd du missade det men jag hoppas du mår bättre nu! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…