Fortsätt till huvudinnehåll

Yes - jag gick vidare!

Är så himla glad och speedad just nu! Fick igår kväll reda på att jag gått vidare i rekryteringsprocessen för drömjobbet. Feedbacken rekryteraren hade fått var att de som representerade det aktuella företaget var väldigt imponerade. Det var det bästa startfältet de sett i en rekrytering och att alla kandidater kunde utan tvekan genomföra jobbet. Det som avgjorde var hur personkemin klickade och då blev jag en av de utvalda. Så nu är vi två kvar i processen...

Fast detta innebär att bloggen kommer bli lidande denna veckan. Eller rättare sagt jag kommer inte prioritera den just nu. Jag vill lägga allt krut på den intervju jag har idag (för ett annat jobb), skoluppgifterna som ska in denna veckan samt ladda inför måndagen. Det är nämligen då det ska ske. Klockan 11.00 är det dags för andra rundan. Och jag har en hel del att förbereda. Få tag i referenser till idag som kan intervjuas idag och imorgon. Check på den och djupaste tacket till er! Genomföra en personlighetstest senast onsdag (väntar på länk). Tur jag övade igår :-)

Men den tuffaste utmaningen är att jag ska hålla en presentation på engelska på ca 15 minuter. Har fått en fiktiv arbetsuppgift att lösa och presentera. Detta för att testa mig i skarpt läge för denna typ av uppgifter ingår i tjänsten och är något som jag måste kunna exekvera på. Nervöst, pirrigt men också kul och spännande. Tankarna snurrar redan för fullt och jag är så taggad. Det kändes nämligen så bra vid intervjun när jag fick träffa teamet som jag förhoppningsvis ska ingå i. Att vi hade bra diskussioner, att vi klickade och att detta är precis en sådan utmaning som jag behöver och vill ha.

Så är du nyfiken får du följa mig på Instagram och Facebook där jag lägger ut lite då och då men här inne kommer det vara stiltje i en vecka. Hoppas det är okej med er och att ni än en gång håller tummarna för mig. Både i eftermiddag och på måndag kl 11. TACK!

Jag just nu ;-)

Kommentarer

  1. Håller tummarna :-)
    Åhh va spännande!
    Lycko kram / Sussie Rislund

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…