Fortsätt till huvudinnehåll

Yes - jag gick vidare!

Är så himla glad och speedad just nu! Fick igår kväll reda på att jag gått vidare i rekryteringsprocessen för drömjobbet. Feedbacken rekryteraren hade fått var att de som representerade det aktuella företaget var väldigt imponerade. Det var det bästa startfältet de sett i en rekrytering och att alla kandidater kunde utan tvekan genomföra jobbet. Det som avgjorde var hur personkemin klickade och då blev jag en av de utvalda. Så nu är vi två kvar i processen...

Fast detta innebär att bloggen kommer bli lidande denna veckan. Eller rättare sagt jag kommer inte prioritera den just nu. Jag vill lägga allt krut på den intervju jag har idag (för ett annat jobb), skoluppgifterna som ska in denna veckan samt ladda inför måndagen. Det är nämligen då det ska ske. Klockan 11.00 är det dags för andra rundan. Och jag har en hel del att förbereda. Få tag i referenser till idag som kan intervjuas idag och imorgon. Check på den och djupaste tacket till er! Genomföra en personlighetstest senast onsdag (väntar på länk). Tur jag övade igår :-)

Men den tuffaste utmaningen är att jag ska hålla en presentation på engelska på ca 15 minuter. Har fått en fiktiv arbetsuppgift att lösa och presentera. Detta för att testa mig i skarpt läge för denna typ av uppgifter ingår i tjänsten och är något som jag måste kunna exekvera på. Nervöst, pirrigt men också kul och spännande. Tankarna snurrar redan för fullt och jag är så taggad. Det kändes nämligen så bra vid intervjun när jag fick träffa teamet som jag förhoppningsvis ska ingå i. Att vi hade bra diskussioner, att vi klickade och att detta är precis en sådan utmaning som jag behöver och vill ha.

Så är du nyfiken får du följa mig på Instagram och Facebook där jag lägger ut lite då och då men här inne kommer det vara stiltje i en vecka. Hoppas det är okej med er och att ni än en gång håller tummarna för mig. Både i eftermiddag och på måndag kl 11. TACK!

Jag just nu ;-)

Kommentarer

  1. Håller tummarna :-)
    Åhh va spännande!
    Lycko kram / Sussie Rislund

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…