Fortsätt till huvudinnehåll

Saker man gör...

...inför starten av drömjobbet :-)

Försöker handla klackskor men inser efter ett par timmar att realistiskt är det dessa jag ska bära :-) Annars hade jag inte använt dem i alla fall... Men kände mig fin i dessa så hoppas det funkar hälsar hon som bor i gympaskor.

Ny fin svart kjol och två toppar till från Esprit. 

5 nya "Tina-klänningar" som jag hittade på Åhléns i Malmö. Två stycken från Ilse Jacobsen och tre stycken från för mig ett nytt märke Phase Eight (vilket innebär att jag inte vågat ens titta eller prova tidigare men just nu var jag modig...) Perfekta för det känns som myskläder men jag ser professionell ut. Me like!

Brukar inte ha problem att avgöra om det ska köpas eller inte men vissa hjärnspöke finns. Har aldrig i mitt liv köpt något tvärrandigt. Det gör ju en bredare... Messade denna till maken och fick godkänt. 

Leta fotoautomat i Malmö för att ta foto till passerkort till nya jobbet. 

Prova femtioelva strumpbyxor som legat i garderoben i 4 år. Jo smidigt Jensen typ 3 par som passade av 15... Ut med det! 

Införskaffa nytt pass. Det gamla hade gått ut i januari så jag hade inte kommit så långt i nya jobbet där jag ska resa en hel del. 

Nya promenadskor så de gamla kan följa med till jobb. Tanke är att få lite dagsljus på lunchen. Har nog haft varenda säsongsvariant sedan 3 år tillbaka utav dessa favvisarna i alla möjliga färger.

Var även hos tandläkaren igår för den årliga checken - inga hål! Och idag optikern för dessa ögonen börjar tydligen lida av ålderskrämpor och nya glasögon behövs. Tänkte ni får vara med att bestämma bågar i bloggen imorgon... Men först måste ju en jobbdag genomföras! Den första detta året så wish me luck!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…