Fortsätt till huvudinnehåll

Saker man gör...

...inför starten av drömjobbet :-)

Försöker handla klackskor men inser efter ett par timmar att realistiskt är det dessa jag ska bära :-) Annars hade jag inte använt dem i alla fall... Men kände mig fin i dessa så hoppas det funkar hälsar hon som bor i gympaskor.

Ny fin svart kjol och två toppar till från Esprit. 

5 nya "Tina-klänningar" som jag hittade på Åhléns i Malmö. Två stycken från Ilse Jacobsen och tre stycken från för mig ett nytt märke Phase Eight (vilket innebär att jag inte vågat ens titta eller prova tidigare men just nu var jag modig...) Perfekta för det känns som myskläder men jag ser professionell ut. Me like!

Brukar inte ha problem att avgöra om det ska köpas eller inte men vissa hjärnspöke finns. Har aldrig i mitt liv köpt något tvärrandigt. Det gör ju en bredare... Messade denna till maken och fick godkänt. 

Leta fotoautomat i Malmö för att ta foto till passerkort till nya jobbet. 

Prova femtioelva strumpbyxor som legat i garderoben i 4 år. Jo smidigt Jensen typ 3 par som passade av 15... Ut med det! 

Införskaffa nytt pass. Det gamla hade gått ut i januari så jag hade inte kommit så långt i nya jobbet där jag ska resa en hel del. 

Nya promenadskor så de gamla kan följa med till jobb. Tanke är att få lite dagsljus på lunchen. Har nog haft varenda säsongsvariant sedan 3 år tillbaka utav dessa favvisarna i alla möjliga färger.

Var även hos tandläkaren igår för den årliga checken - inga hål! Och idag optikern för dessa ögonen börjar tydligen lida av ålderskrämpor och nya glasögon behövs. Tänkte ni får vara med att bestämma bågar i bloggen imorgon... Men först måste ju en jobbdag genomföras! Den första detta året så wish me luck!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…