Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 20, 2015

Bibliotek is the shit!

När jag växte upp var jag en bokmal av rang. Bodde på det lokala biblioteket och var bundis med personalen. Jag älskar att läsa, drömma mig in och att lära mig nya saker. Sen tröttnade jag väl i typ 20 års åldern när det blev mycket universitetsplugg och slötittande på TV. De senaste 10 åren har jag framför allt slukat böcker på semestern. En hel trave med pockets är liksom obligatorisk semesterpackning till makens förtjusning - not :-)

I och med min fd kollega Louise bjöd mig in i den Bokklubb hon var med i så har jag ju även tvingats öppna upp ögonen för mer än deckare, självbiografier eller faktaböcker. Vilket har varit väldigt nyttigt för denna. Och det senaste halvåret har min läslust återkommit i full orkanstyrka. Men som fattig student måste man ju ha koll på sin budget och hur suveränt är det då inte med bibliotek? Det är ju världsbäst och tänka sig att jag har en oas 500 meter hemifrån. Lyx!

Vår Hjärupsbibbla har väldigt generösa öppettider, hjälpsam personal och finns i näst…

Nästa bok

Nästa bok i Bokklubben är denna. Hade sådan tur att den fanns på det lokala biblioteket bara typ 500m hemifrån. Fast mer om det i ett annat inlägg. Någon som läst och tycker något?