Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 1, 2015

Jeansen...

Okej sista gången dessa tre par jeansen satt på den bloggerskans kropp var typ för 12-10 månader sedan. Här kommer som utlovat rapporten. Det största paret (längst till höger i bilden) satt väldigt löst hösten 2013... Nu inte så mycket men de kom på bekvämt och tjoho jag kan ha något annat i garderoben än bara leggings!!! Det svarta paret är i mellanstorlek och det gick också på men att sitta vart inte så skönt. Favoritparet och de tajtaste kom knappt upp till knäna i höstas. De gick på efter mycket lirkande och satt som ålaskinn men de kom på!!! Dock dröjer det nog typ två månader innan de är bekväma igen :-)

Urvalet!
TAJTA men de är på :-)

Resultaten so far...

Den 2 januari i år så inledde jag mitt sista viktminskningsprojekt efter ett mörkt 2014. En gång i månaden så hjälper mig maken att ta foto från alla vinklar. Nope inget för publicering :-) Jag tar även fram måttbandet och mäter min kropp på 10 olika ställen. Till exempel midjan, höfter, låren, armarna etc. Måtten visade att totalt så har 69,5 cm "försvunnit" från min kropp. Bl.a. 8,5 cm från midjan, 12 cm kring höfterna eller 3 cm kring varje arm.

Idag visade också stålplattan att jag har nu gått ner 14,7 kg totalt dvs nästan halvvägs mot mitt mål med 15,4 kg kvar. Heja mig! Nu är det inte bara siffror som gäller. Jag jobbar dagligen med det mentala och med affirmationer. Men det är viktigt att även titta på det jag har uppnått och fira för att orka fortsätta. Idag är det även dags att våga prova mina jeans. Har ju tröttnat rejält på att bara kunna ha leggings dag ut och dag in :-( Nervöst som tusan så håll tummarna för mig. Återkommer med resultatet och bildbevis i bloggen…