Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 6, 2015

Cykelpremiär!

Dagens plan var att göra cykelpremiär med maken om vädret skulle bli så fint som metrologerna utlovat. Och yes det var det! Inledde med en långpromenad Hjärup runt på förmiddagen, lite bålstabilitet i Mammamage-appen och efter maken preppat cyklarna vart vi redo för avfärd. Så härligt att åter igen sitta på Rosa faran. Jag älskar verkligen att cykla och maken sa mot slutet att jo du har nog rätt du är liksom född för detta :-)

Vi cyklade först till Lomma och hamnen för att äta lunch och gå runt lite. Efter det bar det av till Alnarp och parken där för att sedan ta oss till Åkarp och sedan hem igen. Vi cyklade i cirka 1 ½ timme och det blev ca 2,5 mil. Jättehärligt och mysig utflykt med maken. Vi fick en hel del sol på näsan också för nu sitter vi i soffan med röda faces! Nu på lördag planerar vi nästa utflykt in till Lund för att äta pulled pork hos Nordic Street food plus att besöka Botaniska trädgården. Mys!

Rosa faran lämnar Hjärup...
Lomma hamn Varm macka och dryck satt fint i ha…

Att resa sig smärtfritt!

Igår var första gången jag gick i jeans på typ ett år. Och de satt bekvämt. Visserligen de största jag äger men skit i det jag hade inte mjuka leggings på kroppen utan jeans! Jag åkte in till Lund i vårliga kläder som jeans, blå tröja och min gröna vårjacka med värsta bästa promenixskorna på fötterna i bubbelgumfärger. Kände mig så fin! Japp några kilo kvar närmare bestämt 12 men ändå så himla nöjd och glad!

Fast det bästa av allt vet ni vad det är och något jag upptäckte häromdagen? Trist att det tar lite tid att upptäcka men det är att jag numera kan resa mig upp från en soffa/stol utan att det är 80-åriga ledbrutna Agda som träder in. Sa till maken när jag reste mig från soffan att nämen oj vad lätt det gick... Behöver liksom inte stanna halvvägs med överkroppen framåt böjd för att sakta räta ut mig för det gör så jäkla ont i rumpan och fetthyllan ovanpå. Och sen vänta i en minut innan jag tar sats för de första stapplande stegen pga värk i höfterna (framför allt i fettdepåerna och…