Fortsätt till huvudinnehåll

Årets sista kväll...

Ja alltså 2015:ns sista kväll menar jag då :-) Tänkte visa lite bilder från vår mysiga och festliga kväll i metropolen Lomma precis vid havet.

Finaste Charlie fick en leksaksgris i nyårspresent som uppskattades stort. Direkt var lekarna igång som alltid när jag hälsar på :-)

Värdinnan Eva hade dukat så fint till oss!


Tom hängt blommor i taket men är man inredare så kan man ju det där med fina saker!


Kvällens meny!

Förrätten med löjrom, lax, räkröra och perfekt mogen avokado - så gott!

Black 'n white till varmrätt dvs fläskfile, oxfile, rödvinsås, bea, potatisbakelse och tillbehör. Åter igen så gott!!!

Middagsbreak med gosigaste vovven som så fint höll i sin gris hela kvällen...

Bus, bus, bus... 

Ostbricka så vart väldigt mumsig - ja för utom gorgonzolatjofräs som jag bara inte kan med. 

Efterättsbuffe med choklad/hallonbakelse, andra bakelser och praliner - bortskämda!!!

Johan ville också vara med :-)

Mera bus :-)

Tolvslaget firades på taket där vi kunde se ut över hela Lomma-bukten. Perfekt för bästa vyn över raketerna... Tråkigt väder dock med regn, regn, regn :-( Första bilden för 2016 på oss även om frisyren har sjunkit i volym pga regnet :-) 

Trodde inte att man skulle få presenter när man är bortbjuden men titta så fin fölsepresent jag fick!!! Stort tack Eva för den perfekta nyårskvällen - så glada vi får fira den med dig och Charlie!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…