Fortsätt till huvudinnehåll

Fokus just nu!

Denna veckan har det varit fullt ös med jobb trots helgdagar. Den ledigheten får jag plocka ut andra dagar helt enkelt. Skönt med ett flexibelt jobb på det sättet. Varför fullt ös? Jo precis innan jul så bestämde vi att vi behövde ett bildkoncept för att illustrera vad det är för typ av tjänster vårt nyetablerade team ska jobba med. Alltid lättare att få med alla på banan med något som går att se visuellt och sedan komplettera det med text etc.

Därför har denna veckan gått åt att planera allt from scratch. Vad för bilder behöver vi, fixa ordning the set dvs fixa iordning här hemma så skulle vara platsen för fotograferingen, hitta statister, lära sig hur kameran fungerar och provfota samt stämma av och koordinera allas åsikter. I torsdags efter lucnh vara dagen F för Fotografering. Huset fullt med svärföräldrarna, kompisar, väktare, nya kollegor och nya chefen. Vi jobbade på bra och bilderna blev kanon för det vi behöver dem till. Jag är grymt nöjd med min insats och mitt lugn i stormen!

Fast ni kan tro jag var helt slut i torsdagskväll. Inte lätt med sådan intensitet på diet och utan sin vanliga sockersnuttefilt... Drömde om foton hela natten och igår var det fullt ös på kontoret. Fick 10 minuter att få i mig en soppa annars möte, telefonsamtal, diskussioner och mail i 180. Precis as I love it!!! Stämde även av alla bilderna med chefen och vi vart båda nöjda. Skönt! Så nu är det bl.a. bildredigering och att få ihop en workshop till onsdag som gäller när vi har hela europeiska teamet på plats. Men det får vänta till måndag!

Denna helgen ska ägnas åt återhämtning! För att orka med det tempot på nya jobbet och mina 100 dagar mot #starkochgladkropp gäller det att jag laddar batterierna. Därför blir bloggen lite lidande just nu för kommande veckor kommer också bli intensiva med möten, nya kollegor och utlandsresor. Fick en perfekt inledning på helgen med ett pass på Friskis. Lång dusch och bastu på det. Och sedan soffan och mys med maken för hela slanten. Inte en enda tid att passa resten av helgen. Bara vila, vila och åter igen vila för att vara redo för en ny kulig vecka.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…