Fortsätt till huvudinnehåll

Europeisk status i bloggen...

 • Vaknade upp i Amsterdam och somnar i Bryssel :-)
 • Jättebra möten, kanon kollegor och I love my job!!!
 • Trött som en gnu av tidiga mornar, flygturer hit och dit, hotellnätter och intensiva dagar med intryck och nya människor i 180... Snart blir det lugnare :-)
 • Träning = noll eftersom halsen är raspig. Tror visserligen det beror på trötthet men vågar inte chansa. Och idag har jag nysit typ 100 gånger plus lite varm - grrr inte bli sjuk nu!!!!
 • Kosten = 50 - 50 dvs 50% enligt plan och 50% åt skogen. Skärpning och åtgärder måste vidtas!
 • Positivt att jag skriver i min loggbok och reflekterar samt att jag är medveten om att stressnivån är hög just nu pga nytt jobb men jag ser ljuset.
 • Himla bra att jag jagat mina steg fram och tillbaka på flygplatser och okända byar.
 • Att jag inser att prio just nu är sömn och att hålla vikten. Få ta tag i viktminskning igen imorgon när jag landat på svensk mark. Helt klart enklare att hålla diet på hemmaplan även om det kan vara en utmaning.
Over and out!

Kommentarer

 1. Låter som ett riktigt spännande jobb du rodde i land! Och du, 50% är mer än 0, och promenaderna är ju ett perfekt sätt att röra sig när inget annat hinns med! Positiva tankar! Heja dig! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen ett drömjobb så jag är väldigt glad! Tack för peppet det behövde jag få höra. Kram tillbaks!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …