Fortsätt till huvudinnehåll

Roddrekord!

Söndag idag och då vart det ju en ny rutin som skulle sättas eller? Förra söndag tillbringade jag på spa men idag fanns det inga ursäkter. Efter grötfrukost begav jag mig till Friskis för att sätta roddrekord :-) Efter uppvärmning så var det dags med 50 minuters full fart framåt. Love it! Och japp jag är grym! Första 1000 m rodd landade på 5,13 min och de totala 2000 i första rundan på 10,55 min. Bytte ut knäböjen mot marklyft för mina knä håller inte annars. Puh svettig och flåsig fortsatte jag på nästa varv.

Andra varvet sattes ett nytt rekord på 1000 m och jag kom precis under 5 minuter - nämligen 4,59 :-) Och denna gången kom jag längre på tredje varvet. Hann med utfallen också och de sista 1000 metrarna roddes på 5,34. Jisses vad jag var slut då men jag pushade på så jag är jättenöjd med min insats!!! Nästa söndag så gäller det att jaga ytterligare sekunder. Hemma så njöt jag av äggmackor, kvarg med granola, apelsin och te. Ni kan tro det satt gött!

Alltså jag älskar att köra slut på mig själv och framför allt i gymmet. Det vill säga gympa i all välmening eller cirkelgym men helt färdig blir jag ju inte. Löpning funkar ju inte med knäna och hälsporren. Crosstrainer blir gärna i mer lunkformat. Men att lyfta tungt, att ro och få upp pulsen på spinningen - that is my shit!!! Funderar nu för fullt hur jag ska min träning vidare men tänkte blogga mer om det imorgon.

Laddar för runda 1!

Helt slut efteråt och I love it!

Mums! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …