Fortsätt till huvudinnehåll

Roddrekord!

Söndag idag och då vart det ju en ny rutin som skulle sättas eller? Förra söndag tillbringade jag på spa men idag fanns det inga ursäkter. Efter grötfrukost begav jag mig till Friskis för att sätta roddrekord :-) Efter uppvärmning så var det dags med 50 minuters full fart framåt. Love it! Och japp jag är grym! Första 1000 m rodd landade på 5,13 min och de totala 2000 i första rundan på 10,55 min. Bytte ut knäböjen mot marklyft för mina knä håller inte annars. Puh svettig och flåsig fortsatte jag på nästa varv.

Andra varvet sattes ett nytt rekord på 1000 m och jag kom precis under 5 minuter - nämligen 4,59 :-) Och denna gången kom jag längre på tredje varvet. Hann med utfallen också och de sista 1000 metrarna roddes på 5,34. Jisses vad jag var slut då men jag pushade på så jag är jättenöjd med min insats!!! Nästa söndag så gäller det att jaga ytterligare sekunder. Hemma så njöt jag av äggmackor, kvarg med granola, apelsin och te. Ni kan tro det satt gött!

Alltså jag älskar att köra slut på mig själv och framför allt i gymmet. Det vill säga gympa i all välmening eller cirkelgym men helt färdig blir jag ju inte. Löpning funkar ju inte med knäna och hälsporren. Crosstrainer blir gärna i mer lunkformat. Men att lyfta tungt, att ro och få upp pulsen på spinningen - that is my shit!!! Funderar nu för fullt hur jag ska min träning vidare men tänkte blogga mer om det imorgon.

Laddar för runda 1!

Helt slut efteråt och I love it!

Mums! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…