Fortsätt till huvudinnehåll

So what´s up?

Sedan vi sist hördes känns det som det har hänt massor och samtidigt inte så mycket. Brukar väl vara så med tid dvs att man känner att ibland går tiden så snabbt samtidigt som så mycket tid egentligen inte har gått. Följde du mig på Instagram eller Facebook så har du ju varit med på ett hörn i det dagliga livet av fru Jensen men det blir kanske inte så djuplodat som i en blogg. Men i sanningens namn har jag behövt denna tiden att landa i min jobbsituation och hantera den på ett positivt sätt dvs att inte falla djupt ner i sockerdalen.

Det sistnämnda har gått strålande under vissa perioder och andra inte så bra. Men är helt övertygad om att det hade gått sju resor mer åt skogen om jag inte haft Fitnesscoachen i min ringhörna. Som peppar, stöttar, säger till och som jag inte vill göra besviken genom att rapportera "this week gick all åt skogen". Samtidigt vill/är jag ärlig för den enda som förlorar på situationen är ju jag själv om jag friserar sanningen. För att sammanfatta är jag väldigt stolt över mig själv att jag inte gått helt bananas och att vågen visar 10 pluskilon. Jag har haft några rejäla segrar där jag varit enormt stark men ändå gnager misslyckandena djupare tex det där med att mittenpartiet är lite fluffigare och finklänningar inte sitter lika smickrande längre eller de där kakorna som jag inte skulle ätit. Mög på ren skånska!

På jobbfronten så var det sista på Securitas överlämnat igår och nu finns det inte så mycket jag kan göra. Är anställd på pappret tom den siste juni så liten tidsfrist har jag men jag såg inte mig själv i denna sitsen igen dvs jobbsökarstolen. Vill ju så gärna hitta ett drömjobb där jag kan utvecklas och trivas i x antal år. Därför fylls tiden med jobbintervjuer, personlighetstester, svara på tips från nära och kära och den där evighetsväntan på svar om I am the one eller inte... Blir mer stressad och down ju mindre jag har på agendan. Inte bra på det där att inte veta och jag vill ju ha att göra :-) Men tacksam att så många tänker på mig och rekommenderar/tipsar mig om jobb - guld värt!!!

Under tiden gör jag mitt bästa att ta tillvara på tiden såsom att hela förra veckan i princip spenderades nerbäddad i feber och #förkylningenfromhell - praktiskt eller hur? Lyx att kunna träna i gymmet på tider som inte är the busiest. Kämpar på med mina stabilitetsövningar och ser eller snarare känner framsteg. Ska få hjälpa av bästa Åsa imorgon att filma den till coachen för utvärdering på torsdag - wish me luck! Ska även på äventyr nästa tisdag på Gerdahallen och genomföra ett submaxtest. Varför jo för att kolla upp min puls så att jag kan får bästa möjliga effekt av min konditionsträning. Men har ni tips på hur jag ska lära mig att hantera "njut nu av ledigheten för snart är det jobbdags igen" så är de varmt välkomna! Så vad har ni hittat på där ute i vida världen?

Varit på 4Good event och blivit inspirerad. Lite befriande att delta i aktiviteter utan att dokumentera för bloggen hela tiden :-)

Luftat "Rosa faran" vid ett par tillfällen - älskar fortfarande att cykla :-) 

Umgåtts mycket med dessa bollarna och hoppas coachen blir stolt på torsdag... 

Och istället för matbelöningar har jag försökt träna bort nervositet före och efter intervjuer - bästa botemedlet! 

Varit på Tetra Pak och dansat... Mindre lyckat för jag vart inte i rätt sinnesstämning (hade sovit för dåligt och mycket jobbtankar) men kul ändå att träna med Rebeca och Pernille! 

Alla zumbatakter vart som bortblåsta... 

Bästa träningskompisarna! 

Pollen är ett jävla skit helt enkelt :-( :-( :-( :-( 

Klädde mig fint inför #burgerbattle på Valborg... 

MUMS! 

Firat kungens 70 år - hipphipphurra! 

Tester, tester, tester - I better get a job out of it! 

Bokklubbens sammanträdde förra måndagen och fru Jensen vart inte nöjd med bokvalet :-)

Har jag sagt att jag älskar Tip Top? Och är de mini kan man ju äta flera...

Nerbäddad är inte min grej - missar ju kuligheter!

Kommentarer

  1. När jag hade lite sån tid över förra våren så tränade jag två gånger om dagen :-D Why not liksom. Ett träningspass - sedan jobbsök och så ett pass till. Njut lite!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …