Fortsätt till huvudinnehåll

Lördagen i bilder!

Här kommer en lång bildkavalkad från lördagens Inspirationsdag på Gerdahallen...

Pernille och jag matchade varandra så fint :-)

Inledde dagen i gymmet med bästa Elin och frivändningar. Dagens lärdom: tänk inte bara gör... Tjoho så kul!

Men jisses vad jag har att öva på och rörligheten ska vi inte prata om. Här ska armbågarna peka rakt fram... Jo eller hur? 

Sne över till dagens roligaste pass "Hela havet stormar". Vi blev indelade i 9 lag (=jättenervös för vad ska nu detta innebära...) och fick ett redskap samt en inriktning på övningen. Plus att vi skulle vara så kreativa som möjligt så det blev kul. Mitt lag fick rockringar och flås. Kan stolt meddela att det var jag som kom på vårt lags övning. Alla andra stationer blev det 30 sek av lagets övning och 30 sek av Elins övning. Men på vår blev det 1 minut av min övning för den vart så kul. Hey heja Jensen du kan du med! 

Och jag är också glad att jag kör med coach Bobby på torsdagar och söndagar hemma i gympasalen på skolan. För jag tänkte det kan fasiken inte bli värre än att jag ska över någon plit och under en häck :-) Och hallå detta har ju blivit min paradgren numera! Tack Bobby!


Svettiga och glada efteråt tillsammans med Elin som höll även i detta pass. 

Sen blev det gymmet igen och ryck samt stöt. Fast efter en halvtimme gav jag upp för instruktören vart inget vidare och jag vart hungrig... 


Efter lunch föreläsning och rörlighet med Vevve men lite dåsig då efter maten...


Nästsista passet för dagen var min gamla favorit BodyCombat. Jättekul men svårt att få riktig känsla i en stor gympasal. 


Puh nu vart jag trött men tur att sista passet var yoga dvs jag lägger mig ner på mattan och gör den yogapose I know best Savasana... Också kallad Död mans position :-)

Hallå mattan here I come! 

Mysigt och skön avslutning på en rolig dag. Också oerhört tacksam för att min kropp är så stark och orka ta mig igenom en sådan här dag utan skavanker. Den är grym helt enkelt! 

Och jag vann tom en yogamatta på sista passet som tydligen ska vara the shit. Bara det att jag har nog inte vett att uppskatta den men alltid trevligt att vinna!

Lånad bild från Elins instagram som är tagen efter "hela havet stormar" passet.

Ock så två bilder från Gerdahallen. Denna tagen innan allt ska kicka igång men här fick ju inte alla riktigt plats. 

Och den här efter Elins första frivändningspass. Hittar ni Jensen? 

Men måste avsluta med en film på min rockringsövning...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…