Fortsätt till huvudinnehåll

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och så fortsätter hjärnspökena... Nä nu jäklar ska jag own the beach denna sommaren så jag gick till action!

Tänkte att nej nu prova du alla bikinis som finns i din storlek och verkligen provar. För tidigare har det också varit så att antingen har jag använt en gammal bikini som blivit för stor eller för liten beroende på viktstatus. Som troligtvis handlats med stor vånda och där första bästa fått duga. Men denna sommaren ska vi spenderar 3 veckor på Kreta och jag vill känna mig så fin som jag kan. Eller bara hemma i trädgården vill jag känna mig fin. Ja mina lår ser ut som modell-lera gone wrong - vi pratar om fettdepåer och celluliter from hell. Men så ser jag ut och det kan ingen bikini i världen dölja. Då har jag två alternativ - ha en gammal bikini som jag inte alls trivs i eller köpa ny som jag tycker är fin och sitter bekvämt. Up to me to decide!

Och hallå vilken pepp och vilken tillfredsställelse att landa i det beslutet. Jag provade, jag ratade (för jo bara för att det passar betyder inte att jag behöver köpa det - jag ska tycka om och känna mig bekväm också...)  och jag handlade i två timmar på alla möjliga affärer. Kom hem med 4 bikiniset, 2 underdelar och 4 bikinitoppar!!!! Ooops det blev visst lite tomt på pengakontot :-) Men vet ni vad? Det fylldes på något enormt på självkänslo-kontot och på att känna sig fin-kontot! Konstaterade när jag kom hem att jag aldrig ägt så många bikinis någonsin samtidigt och tom totalt sett i hela mitt vuxna liv :-)

Mannekängade för maken och alla fick godkänt så woop woop Kreta here I come med finaste bikinisarna!  Och vet ni vad jag har tidigare bara ägt en bikini med färg utan det har varit svart som gällt. Precis som det skulle göra skillnad... Suck! Och hör och häpna denna sommaren kommer jag spatsera runt både i vinrött, blått, beige/blommigt, färgade ränder och galet blommigt :-) Slängde även in 3 tunikor att dressa upp mig i på vägen till och från poolen. Istället för bara en gammal handduk eller något.

Ja jag kanske inte har den snyggaste kroppen och ja jag är otroligt medveten om alla gropar och volanger på rumpan och låren ALLTID. Men det blir fasiken inte bättre att då gå runt i något jag inte alls trivs i. Denna sommaren så ska jag rocka varenda bikini-tillfälle och njuta av sol och bad. Min kropp är stark och glad! Min kropp duger! Hoppas bara jag nu kommer ihåg detta när shopping-adrenalinet har avtagit :-) Hur har du det? Tänker du rocka stranden i sommar i en snygg bikini?

 Här är hela härligheten :-)


Vill du veta mera om det jag köpte så hittar du länkar här nere:

3 hela bikinis från KappAhl blev det:
https://www.kappahl.com/sv-SE/kappahl/woman/badklader/bikinis/242461/
https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/badklader/bikinis/242073
https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/badklader/bikinis/242677

En topp från Lindex och en marinblå bikinitrosa:
http://www.lindex.com/se/underklaeder/badklaeder/7541356/Push-up-bikini-bh/
http://www.lindex.com/se/underklaeder/badklaeder/7567080/Classic-midi-bikinitrosa/

En topp från Intersport och en svart bikinitrosa:
https://www.intersport.se/produkter/etirel-aisha-bikinoverdel-p352900
https://www.intersport.se/produkter/rohnisch-tropea-bikiniunderdel-p353662?farg=353663&bild=27fc55e7-0be5-4ddd-8cad-f06202826d6a

Två toppar från Stadium men hittade bara den ena på sajten:
https://www.stadium.se/sport/simning/bikini/226579108/soc.w-basic-hltr-top.black-pink-printed

Tunikorna som jag köpte på KappAhl hittar du här:
Den svarta: https://www.kappahl.com/sv-SE/kappahl/woman/tunikor/149070/
Den svart/vita: https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/modellbilder-longliving-dam/149062
Den blåa: https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/tunikor/151860

Det blev även en svart bikini från Change men hittade inte den på deras hemsida. Och ett stort jäkla finger till Intersport där typ 95% av deras utbud går upp till storlek 42... Do I need to say more...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den nakna sanningen...

Utlovade i inlägget från i måndags att blogga mer om den nakna sanningen och nej jag kommer inte bjuda på någon nakenchock :-) Visserligen togs det foton på eländet i måndags för att ha startbilder för mig själv. Och vem vet en dag kanske jag blir modig nog att lägga ut dem här eller inte. Men jag tänker ärlighet varar längst och jag vill se sanningen i vitögat. Därför i min målsättning #motfab45 så får bloggen vara ett av verktygen för att göra det.

Det finns ju en anledning till varför det undviks att ta helbilder, dagens outfit eller liknade på tex Instagram och det är ju för att de kilon jag gått ner har hittat tillbaka till kroppen... Alla mina fina klänningar hänger i garderoben och ersätts av byxor och tröjor i större storlekar. I miss them! Jag har ändå under hösten lyckats att hålla vikten hyfsat i ett spann av 3 kilon fram till mitten av december. Och det är jag jättenöjd med då träningen har varit minimalt, många frestelser på jobb, ändrade rutiner och nytt jobb. Detta kan …

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!