Melodifestivalen live

Igår eftermiddag fick jag ett samtal att det fanns 2 biljetter över till Melodifestivalen - vill jag ha dem? Hmm låt mig tänka... SJÄLVKLART! Så det var bara att snofsa till sig (måste ju se snygg ut när man ska vara med på tv) och hitta en date för kvällen.

Maken var nämligen väldigt glad att han hade herrmiddag inplanerat :-) Och inte ens biljetter på parkettplats rad 9 lockade.... Så Linda fick bli min date och vi hade en jätterolig kväll. Inte var dag man är med om en TV-show live.

Det som kändes underligt när man idag så reprisen (och ja man kunde skymta mig vid tillfällen om man visste exakt var jag satt...) var att bidragen var ju så mycket bättre live än på TV. Konstigt eller man rycks väl med i feststämningen helt enkelt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass