Återträff på Aleris

I förra veckan var det 1 års återbesök på Aleris som ingick i det paketet som jag betalade för i samband med min gastric bypass den 8 april 2019. Så egentligen 10 månader för min del. Fick dock inte träffa det teamet som opererade mig då de idag är på GB Obesitas. Skulle infinna mig kl 08.30 för invägning m.m. med sköterskan, samtal med läkare samt föreläsning/dela med sig av erfarenheter med alla kallade. Totalt skulle det ta cirka 4 timmar. Haha vi kan väl sammanfatta det som lamaste återträffen i världshistorien...

Jag var där lite innan tid. Tydligen först på plats. Sköterskan kom och hämtade mig. Hälsade knappt och inget "small talk" där inte. Upp på vågen och mått av midjan. Tog kanske 2 minuter. Så säger att jag vi blir nog lite sena och startar om 30 min för det är inga andra som kommit ännu. Jag bara jaha jaja det skulle ju ta 4 timmar så jag väntar... Satte mig i grupprummet. Efter 5 minuter kom ytterligare en kvinna och 5 minuter senare nästa. Där satt vi och väntade. Sen kom läkaren och kallade in mig.

Fick resultatet på blodproven - allting så jättebra ut!!! Yes! Bad att få en utskrift för jag vill ha värdena så jag kan jämföra vid nästa årskontroll så det fixade hon. Annars stämde vi av hur jag mådde (kanon!), om jag åt mina vitaminer (jajamensan), om jag tränade (yes love it!) och anledning till att jag ännu inte gått ner mer men fick godkänt då jag fortfarande går ner. Plus hon sa det är bättre för kroppen och psyket om det inte går för fort och eftersom jag tränar så mycket är det en bättre balans. Tog väl ca 10 minuter.

Jag tänkte ja men då får jag vänta på de andra innan föreläsning etc startar. De andra blev inkallade och försvann. Där satt jag och väntade. Efter kanske 30 min kom läkaren förbi och sa du behöver inte vänta det blir inte mer. Eftersom så få dök upp så bidde det liksom allt. Snopet :-( Jag tycker det är märkligt att inte fler dyker upp. Jag förstår ja att man kunde få uppföljningen per telefon. Men annars är de flesta så snabba att hävda sin rätt dvs jag har minsann betalt för detta då ska jag ha det. Visst finns ju olika anledningar men lite trist tycker jag.

Omklädd och förväntansfull på morgonen den 8:de april ifjol.

Lugn men ändå pirrig... 

Blev opererad på förmiddagen och på eftermiddagen så vart jag lite groggig men helt okej. 

Dagen efter med droppställningen. Hyfsat pigg men öm. 

2 dagar efter. Om jag inte låg i sängen så hittades jag här de närmaste dagarna. Eller snarare de första två veckorna. Kom inte ner och upp ifrån soffan pga magen så fick sitta på en stol. Men fixade med dator- och matplats ;-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass