Bilder från innan min viktresa började

Inte det lättaste att hitta bilder från innan jag började min viktresa den 1/1 2008. Men några har jag lyckats skrapa ihop från 2005-2007. Fast jag kan ju inte påstå att det är bilder som jag egentligen vill lägga upp så här.

Blir plågsamt påtagligt hur stark ens förnekelse är att man låter sig "förfalla" på det sättet. Men mat och framför allt sötsaker var mitt sätt att hantera känslor. plus att är man sockerberoende så är man. Plus att träna fanns inte ens i världsbilden.

Dock är dessa ett utmärkt sätt att påminna mig om att jag aldrig aldrig mer ska hamna i den situationen där man inte kan leva livet och soffan är den enda trygga platsen. Här kommer de...

Kommentarer

 1. Tycker du är fantastiskt duktig som klarat att ändra inriktning i livet.
  Grattis Maggan

  SvaraRadera
 2. Åh tack så jättemycket Maggan!

  SvaraRadera
 3. Jag blir så inspirerad av att se dina resultat! Har precis börjat med LCHF och väger 110 kg. A long way to go alltså..Men att se att andra lyckas är väldigt uppeppande:)
  Gott nytt år! ö en tvåbarnsmamma från västkusten:)

  SvaraRadera
 4. Hejsan tvåbarnsmamma från västkusten! Kul att du hittat hit och att du blir inspirerad. Även om som du skriver det är en long way så ta den i steg och behöver du stöttning så bara säg till. Heja dig!!!!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Bra jobbat! Läste i Expressen att du hade gått ner med hjälp av LCHQ men på din sida står det LCHF. Vad är det som gäller?

  Vänligen
  Christina

  SvaraRadera
 6. Hej Christina! Tack så mycket. Jag säger bara kärt barn har många namn. Jag äter LCHF inspirerat (eller LCHQ eller GI noll eller stenålder eller dvs jag bryr mig inte så mycket vad det kallas) men framför allt äter jag såsom det passar mig som individ. Sen kan man kalla det vad som helst. Det som gäller är dock mat regelbundet, flera mål per dag, mer proteiner och mindre kolisar, bra fetter, ekologiskt, frukt/socker ibland etc. Hoppas det var svar nog./Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass