Bilder från hösten 2011

Okej har varit mycket bilder på sistone men tänkte jag skulle samla alla i ett inlägg för att kunna länka till denna sidan. Alla dessa bilderna är tagna under september och oktober 2011. Hittills under detta året är det 17 kilo ner med ca 10 kvar men det får ta den tid det tar.

"Utmaningsbilderna" från detta inlägget


En dagens outfit a la ljushuvud
 Samma dagen men träningsoutfiten - jag anar ett färgtema...
 Massa träningsbilder. Tillbringar ju många timmar i dessa kläderna...


 Smaljeansen börjar glappa... Det var mitt mål att komma i dessa igen under detta året and I did it!
Finklänningen som på en månad börjar sitta lite löst. Bilder från den 14 okt 2011 


Annonsflickan...

Kommentarer

 1. Grymt jobbat! Blir glad av att se att de funkar! vilket fokus du måste ha! å glad ser du ut att vara! Vad motiverar dig?! /Catta

  SvaraRadera
 2. Hej Catta! Tack så jättemycket. Ja det är många timmar i gymmet och försakande av sockerfrestelser men det som motiverar mig mer än något annat är att jag har fått tillbaka mitt liv! Jag kan göra saker och jag har energi till att göra något. Men för den saken skull är det inte en dans på rosor varje dag. Ibland är det bara att bita ihop och tex gå till gymmet. Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Hej! Hittade hit från Joannas sida och jag vill bara säga WOW! Du e grym! Själv är jag i början av min viktresa, börjar imorgon, tänkte börja igår men varför alltid börja på en måndag =) Så kommer absolut titta förbi igen, här finns mycket motivation att hämta =) Kram på dig!
  //Lindha

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit Lindha! Lycka till med din resa och välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken fin tjej!
  Jättebra jobbat, starkt gjort!
  //Micke

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket Micke!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass