Vecka 7 2020: Träning och Mat

4 dagar med 10 000 steg och 4 träningspass denna veckan känner jag mig okej med. Dock behöver jag komma ut mer i friska luften. Men när det blåser storm och regnar småspik känns det mindre lockande. Och de dagar det varit fint har jag suttit i möten. Dålig ekvation :-) Jaja det är vad det är. Har ändå kommit tillbaka till "jaga steg"-tänket tex på flygplatsen, parkera bilen längst bort, ta en extra runda när jag ändå är på väg någonstans och har 10 minuter över eller varför inte jaga steg på tågperrongen.

Kommande vecka kommer det bli mindre jobb vilket jag längtat efter. Och om jag har tur blir det två veckor nu med "bara" heltidsjobb eller mindre. Ska bli så skönt! Men det gäller att ladda om för from mars tom mitten på april kommer det vara mer än fullt ös. Då gäller det att prioritera om jag ska få till träningen och vissa dagar kommer det bli omöjligt. Kommer vissa dagar vara jobb upp till 18 timmar. Då vill man bara sova och inte träna när man kommer hem. Fast som sagt det är en begränsad tid och jag är medveten om situation. Inte lönt att hetsa upp sig utan jag får go with the flow.

Maten denna veckan sisådär men ändå okej. Mycket bröd blev det i Milano för det var enklast att ha med som mellis eller på hotellrummet när det inte finns tillgång till kyl. Och sen måste vi prata semlor... I love semla!!! Men det är en en jäkla tur att jag älskar en bakelse som är tidsbegränsad. Höll mig ändå till februari innan jag föll för frestelsen. Och som tur är säljs den ju bara 2 veckor till. Tänk om jag älskat prinsessbakelse - då har jag haft ett problem :-) Och okej tidigare kunde jag trycka i mig 3 semlor (jajamensan) på raken. Det är ju inte möjligt längre utan det blir en.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass