Testat Zumba

Kom hem vid halv åtta efter att varit på en kunds seminarium. Har jobbat med dem en tid för att ge förslag på förändringar etc och ikväll skulle jag se frukten av det sam ge talarna feedback. Funkade väldigt bra och imorgon är det återkoppling.

Medans jag satt och skulle blogga så kom maken med en överraskning - han hade hittat avsnitt av zumba på nätet som han "lånat" hem. Jag var lite nyfiken och ville se vad det vad innan man köper något.

Så nu sitter jag här efter typ 45 minuter av basic zumba steg. Puh det var klurigare än vad man kunde tror. Och jag kan tänka mig att detta kan bli svettiga pass så det får vi prova igen.

Men nu väntar sängen för jag är fortfarande jetlaggad och kämpar på att komma i rätt tidszon. Trögt denna gången för man har också jobbat så himla mycket och är trött efter det. Sov gott!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass