Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och utav mig själv i denna tjänsten. Att bygga upp ett internt och externt nätverk, haft fullt upp hela tiden med faktiska arbetsuppgifter som att hitta en extern byrå, möte med leverantörer, att skapa marknadsmaterial m.m.

Så typiskt också när jag precis fått in rutinerna på allt tex med maten, pendlandet, lärt känna kollegorna och hur det funkar på de olika kontoren. Hade massa kuligheter både på jobb och privat att se fram emot tex min satsning med Fitnesscoachen. Hade ju landat liksom efter några jobbiga månader med nytt jobb och mammas Stefan som gick bort. Nu kommer det blir ytterligare några tuffa månader för en sockerberoende hjärna som denna dvs att inte äta upp mina känslor kring denna oväntade och stressfulla situation utan att istället ta hand om mig själv på bästa sätt.

Men en sak är säker jag är 100% nöjd med min insats under denna tiden och jag är stolt över hur jag lyckats bara under denna korta tid. Detta är utanför min kontroll. Jag får helt enkelt se denna tiden som ett genrep inför bättre möjligheter som kommer att komma bara jag har tålamod. Det enda jag kan göra är att ladda om och ta nya tag. Men först ska jag bara deppa i några dagar och slicka såren sen är det på jobbsökande igen. Jag kommer hitta ett nytt drömjobb för det är jag värd!

Kommentarer

 1. Säkert någon mening med detta. Ditt absoluta drömjobb finns därute och bara väntar på just dig. Försök att inte tappa fotfästet i detta läget, utan ta fram amazonkvinnan i dig/Många kramar M.

  SvaraRadera
 2. Men OJ så märkligt? Verkar ju vara oerhört kortsiktigt tänkt, att start upp ett team och rekrytera kostar ju massor av pengar... Sura du ett tag så kommer säkert ett nytt drömjobb snart förbi! KRAM

  SvaraRadera
 3. Men åh vad jobbigt! Så tvärt också!
  Hoppas att du hittar något nytt omedelbums!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Du kommer att hitta ditt drömjobb igen, forstår att det känns jobbigt och frustrerande. Men det löser sig för du är en stark kvinna kram till dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass