#70dagartill2020

Du som följer mig på instagram har nog tröttnat vid detta laget på min "70 pass innan nyår-utmaning". Men för ca 9 veckor sedan så satte jag upp ett träningsmål för mig själv. Kände att jag inte fått riktigt rutin på att åter igen vara en tränande person. När det är naturligt att träna, gå en promenad, jaga några extra steg eller ta en chans till att röra på mig. Att känna ett sug efter att träna eller ibland inte men ändå göra det för man mår bra efteråt.

Samtidigt ville jag ha en så låg tröskel som möjligt så utmaningen skulle bli hanterbar och ingen hets eller överdrivet tuff. Därför satte jag målet med 70 pass där det kunde vara ett cirkelgymspass, ett 30 minuters pass på crosstrainern hemma eller 30 minuters lugn promenad. All träning och rörelse räknas men åtminstone 30 minuter som är riktlinjen för mig efter min gastric bypass (dvs 30 minuters rörelse per dag).

Allt flöt på bra fram till början på december och förkylning from hell slog till. Helt plötsligt försvann 2 veckor och det hade jag ju liksom inte råd med. Men målet var fortfarande nåbart eftersom tröskeln var låg. Så de senaste dagarna har det oftast blivit ett träningspass och en promenad på samma dag. Vissa dagar inte så kul och andra dagar har jag bara loved it. Och då när jag kom tillbaka till Friskis efter förkylningen så kände "Yes jag är en tränande person! Jag är stark och känner mig pepp!".

Så målet var utmanade vissa dagar men jag nådde det! Och framför allt jag känner sådan träningsglädje och älskar mina promenader som ger mig frisk luft och återhämtning. I am back och det känns så jäkla gött!!! Kommer mer i bloggen om mina träningsmål för 2020 för nu steppar vi upp.

Pass 70 av 70 blev skogspromenad med Kajsa och 50 andra cavalier! Härligt! 
Kajsa ligger hack i häl på mamma Bianca :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass