Bloggsugen igen?

Hmm känner mig lite mogen att ta upp det där med bloggandet igen... En hel del har hänt sedan sista inlägget den 4de juni så här kommer en snabb recap.

Vad har hänt?
- Ringsjön Runt gick över förväntan. Tog mig runt och hade inte ens så ont i arslet - me like.
- Fick ett jobberbjudande jag couldn't refuse så den 16 augusti började jag en ny tjänst i Lund som marknadschef.
- Innan dess hade jag en rekordlång semester på 7 veckor. Har inte haft så lång ledighet sedan jag var 11 år... Men om vi säger så här maken var rätt glad när jag började jobba igen. Tydligen är inte lyxhustrun något för mig.
- Sockerfri igen sedan den 28 juni - fasiken vad bra jag mår av det!!!
- Ingen snacks (dvs chips, ostbågar) sedan den 1 augusti efter vadslagning med maken.
- Träningen går över förväntan. Nytt mål är 300 minuter varierad träning per vecka. Men allt räknas och det registeras på FunBeat. Detta och sockret är de enda mål jag har. Ingen våg den har maken gömt!

Japp det var väl det mesta... Går ju bra det här med att blogga - släng in ett inlägg vart andra månad :-)

Kommentarer

  1. Kul att du är på gång igen./Stina

    SvaraRadera
  2. Härligt att du är tbx igen !!!/Anna

    SvaraRadera
  3. Änteligen! Välkommen tillbaka! :-) /Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass