Lite knöligt...

Hej därute! Bloggerskan har haft några tuffa veckor bakom sig med mycket jobbstress, sömnbrist och tankar. Men hon har varit en duktig kicka och tagit tag i saker och ting direkt. Faktiskt väldigt stolt över mig själv! Hade detta varit tidigare i livet hade jag bitit ihop och kört på. But no more för jag vill inte vara en stressad, irriterad, hålögd, argsint person. Jag vill vara glad, energisk, nöjd med livet personen! Och nu jag börjar se ljuset av mina efforts. Det har tagit emot att be om hjälp, att sätta gränser, att acceptera mina behov men så himla värt det!!!  Jag är inte där ännu men för varje dag jag jobbar med mig själv så kommer jag ett steg närmre.


Är du bra på att sätta gränser på jobb och privat?
Lyssnar du på dina behov och  väljer att göra (tuffa) förändringar för att må bra?
Hade varit peppande att höra hur ni gör för att respektera er hälsa! Hit me!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass