Gått live!

Tagit lite tid med detta inlägget för jag fick inte in bilderna och jag tänkte de kunde vara kul att se. Dessa är från i tisdags eftermiddag när vi gick live med de nya CRM och Marketing Automation system som jag ansvarar för på Aller Media. Jisses vilken vecka - otroligt intensiv men samtidigt så bra! Och ikväll fick jag största buketten liljor som jag skådat eller vad säger ni som följer mig på Instagram? Dock är det ju inte slut nu utan nu ju systemen börja användas men till exempel har vi redan skickat nyhetsbrev för Hemmets och Allers, Och det är ju bara en bråkdel av vad som komma skall. Men först ledig helg (eller nästan för imorgon ska vi skicka ytterligare ett mail och nu i början vill vi ju ha lite koll på att allt går rätt till) och status på sockret är att det fortfarande står på noll. Fast kroppen är svullen och några kilo plus bara på en vecka. Ja min kropp är förunderlig...

Gäller att fixa partystämning för man ska fira sina framgångar!


Chefen fick klippa bandet innan vi visade upp the good stuff :-)

Alkoholfria bubblor... 

...fina tårtor och yoghurt till oss som ville ha ett nyttigare alternativ. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass