Hemläxan...

Gårdagen var ett sammelsurium av känslor. Inledde dagen med et välbehövligt träningspass på Friskis. Som jag längtat och så bra jag mår av träna! Förhoppningsvis fram till januari så kommer jag ha lite mer energi till träning nu när jag landat mer på jobb. Dock längtar jag ännu mer till när kontoret flyttat till Malmö och jag kommer kunna träna på morgonen!!!

Senare på dagen åkte vi hem till mor för det var Allhelgona och om 2 veckor är det årsdagen som mammas Stefan gick bort. Därför ville vi gå i kyrkan för att höra hans namn läsa upp och för att lämna blommor och ljus i minneslunden till honom och pappa. Det blev en fin eftermiddag och kväll men också mycket känslor och tankar. Likaså vart gudtjänsten väldigt stämningsfull med kör, tända ljus och lagom högtydligt om ni förstår vad jag menar.

Efter en lång sovmorgon har jag nu ätit mumsig äggmackor. Laddar inför att köra ett träningspass här hemma och sen står min hemläxa på schemat. Kan ju inte komma till fröken på onsdag utan att gjort läxan :-) Annars blir det en lugn dag för det är precis det som jag behöver. Så glad att jag lärt mig att lyssna på vad min kropp och knopp behöver. Fast att faktiskt lyssna och göra det är utmaningen och ibland sitter det hårt inne. Men jag lärt mig och vet att om jag ger kroppen detta andrum så orkar jag med kuligheterna sen.

Dags för läxan...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass