Jobb på väg till Miami...

Upptäckte precis att de dokumentet som jag ska jobba med på flyget till Miami på söndag ligger på server dvs jag måste in om jobb och ladda ner till min dator. Jippie - not!

Nåja kunden väntar sig dem på måndag så jag har inte så mycket val. Får väl ta mig in till Malmö imorgon efter BodyPump-passet. Maken kanske kan lockas med på lunch eller nåt.

Åker ju som sagt till Miami på söndagmorgon för en kunds räkning. Ska kolla in hotellet som eventet ska hållas på i slutet av april för ca 800 personer under en vecka. De kommer från olika länder runt om i världen och det är jag som projektleder kalaset.

Hotellet är detta fina: http://www.fontainebleau.com/gcm/nar/en-us/miamibeach/index.htm men jag ska ju bara sova där två nätter sen bär det hemåt igen. Så på onsdag eftermiddag landar jag på Kastrup.

Gäller då att hålla sig så nära svensk tid som möjligt. Men eftersom jag har möten som startar kl 05.00 lokal tid och sedan kör jag hela dagen så tror jag att det blir tidigt i säng. Och där emellan ska gympass och Apple store pressas in...

Kameran följer med så ni kan följa med :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass