Tidig morgon på gymmet

Hmmm 8.30 pass med PT Marie är inte lika med sovmorgon precis. Fick skäll (ja jag är en drama queen men visst är det roligare att läsa...) att jag inte tränat ordentligt. Och det har jag ju inte. Hade med träningskläderna till USA men de var lika fint vikta på vägen hem...

Sen kom vi in på maten. Attans behövde hon fråga det! Var ju bara att erkänna att det inte var perfekt precis - inte ens i närheten av att vara okej. Fick därför i uppgift att skriva upp min mat och träning och rapportera. Så nu är det skärpning. Precis vad jag behöver men man kan väl få beklaga sig lite :-)

Enklaste sättet är väl att skriva det direkt i bloggen. Det får bli under en dagens rapport inlägg eller nåt. Kul för alla att läsa eller nåt men strunt samma. Kommer vara brutalt ärlig för mitt eget bästa.

Frukost efter träningen (4 ägg, skinka, dryck=vatten)

Kommentarer

  1. Hade träningsdejt med tjejerna i gymmet kl 9 i morse. Skönt att få det avklarat tidigt på dagen så man hinner njuta av lördagen!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass