Snor och hosta är inte livet!

Nu är jag himmelens trött på att var förkyld. Men som maken säger är det bara det... Känner dock att det går åt rätt håll vilket är skönt. Får helt enkelt ligga lågt med träningen och vila mig i form. Sen kör jag igång efter påskledigheten.

Tyckte inte du också att det blev tradigt med all matrapportering i bloggen. Det tyckte jag i alla fall så det lämnar jag utanför detta forumet. Inte för att jag inte vågar skriva vad jag äter men mera för att den tid jag har att skriva i bloggen vill jag inte ägna åt det.

Alla 5 event (Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo) under de två senaste veckorna har gått bra. Men nu gäller det att ta nya tag och jobba på. Så nu blir det 3 dagars stenhårt jobbande och sen avslutar jag onsdagen med massage. Efter det kommer en påsk som ska firas på Lalandia med tjocka familjen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass