Börjar bli sugen igen...

När jag tog ännu en bloggpaus i maj så trodde jag nog inte den skulle bli så lång. Men motivationen, inspirationen, orken och tiden har inte funnits där. Jag har haft fullt upp med att leva livet in real life. Ni som följer mig på Instagram har ju kunna se att det hänt en hel del - både på gott och ont så som livet är. Men jag jobbar på att välja att fokusera på det positiva. The good news är att jag landat drömjobbet och har nu jobbat på Aller media i 2½ månad. Jag stormtrivs och är på rätt plats med rätt arbetsuppgifter och med goa kollegor, Även om jag just nu går in i en megaintensiv period då jag ska lanserar nya system (CRM och Marketing Automation) till mina marknadskollegor den 1 nov. Så jag behöver att alla håller alla tummar de bara kan för nu är det upp till bevis :-)

Under den senaste tiden har jobbet stått i fokus men nu börjar jag känna att det måste bli lite ändringar. Jag måste ta hand om min kropp och knopp. Naturligt att när man börjar ett nytt jobb så tar det hela ens energi. Är ju många intryck, nya kollegor, nya rutiner, nya system, ny bransch - allt i stort sett nytt och främmande. Lägg på då att jag nu också tågpendlar till Ramlösa vilket innebär att jag lämnar hemmet 06.50 och kommer hem 18.20 om allt klaffar. Därför ingen morgonträning som jag mår allra bäst av och på kvällarna har jag varit helt slut i rutan. Fått till några enstaka pass på helgerna men energin har varit låg. Dock har jag prioriterat frisk luft, promenader och att jaga steg eller rättare sagt procent numera med min Polar A360 som jag är kär i. Men mer om den en annan dag.

Och så var det där med maten... Upp och ner som vanligt. Fast jag tog ett aktivt beslut när jag började på Aller att inte äta något socker till och från jobb samt på jobbet. Och det har jag inte gjort så heja mig trots fikaheaven... Plus att den senaste månaden har jag inte ätit godis, choklad, naturgodis, efterrätter eller liknande. Ytterligare en heja mig på det :-) Men just nu när jag är så sliten och stressad på jobb så är det som ett tomt hål i magen som skriker på att fyllas. Är precis som att lugnet infinner sig bara om magen är proppfull och jag tuggar konstant. Suck! Så just nu är det motigt och det tar all min energi att mota tankarna i skalle på allt jag vill äta. Jag har aldrig tidigare i mitt liv klarat av en sådan intensiv period utan snuttefilten socker och jag har gett mig den på att jag ska klara det. Fast det innebär ju inte heller att det ska kompenseras av bröd, scones, pizza, chips, nötter och bars fru Jensen!

Känner att det är dags för ytterligare en uppryckning. Så märkligt för samtidigt som jag längtar efter nyttig mat, grönsaker, smoothies, bär och sånt så stoppar jag mitt face fullt med motsatsen för jag inte orkar bry mig eller fixa. Helst skulle jag vilja att "någon" bara gav mig vad jag skulle äta på exakt klockslaget. Ska bara bli rik för så jag har en personlig kock med mig överallt :-) Så jag fortsätter jobba på det och att hitta motivationen samt orken för att ta itu med det. Och nej vill inte heller vänta till efter den 1 november för kroppen sväller för varje sekund känns det som. Tänker mig då att det kanske hjälper att skriva av mig även här och jag kommer behöva allt pepp och stöd!!! Därför blir det en tur till mataffären idag för att boosta upp kylskåpet så jag har bra alternativ. Ska även stock up i hälsokostaffären för nu är det alla tricks som gäller.

Ett urval av de senaste dagarna på Instagram...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass