Dag 3-5 inför Go Live

Dagarna har gått i full fart och de har bestått av jobb, jobb och jobb. Precis stängt ner jobbdatorn för idag. Men igår blev det soffhäng och idag en liten tur till Alnarp för frisk luft. Har stått emot sockermonstret men ätit mer mat än vanligt. Och det märks på kroppen och kläderna :-( Men jag peppar mig med att medans mina kollegor käkat kakor och godis har jag i alla fall inte ätit det! Jaja jag får ta nya tag efter go live och då vill jag mest av allt komma igång med träningen.

Förresten har jag inte fixat bästa projektloggan någonsin? Började som ett skämt men nu kör vi den fullt ut för vi är Superusers som får Superpowers med de nya systemen :-)


I fredags överraskade vi teamet med vars en datorväska med loggan... 

Vi var även med på intranätet i fredags - klippt ut en liten sneak peak.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass