Dag 2 inför Go Live

Efter en lång lång dag sticker jag in näsan för att säga hej! Mycket jobb men samtidigt känner jag ändå ett lugn för jag är så himla stolt över min insats. Så jag känner peppen även om utmaningarna är många och stora. Idag har agendan bestått av alltifrån att bli intervjuad av HR inför en kommande artikel på intranätet, till att se till att mina kollegor får lunch, till att lösa problem med leverantören, till att ta beslut om hur data ska importeras från ett system till ett annat, till att peppa och lugna kollegor, till att stå och hålla två presentationer inför alla på kundservice, till att skapa nya presentationer, till att uppdatera produktionsplanen, till att göra dagens statusrapport till ledningen, till att... Ja listan kan göras lång och den enda stunden på dagen som jag är själv är toabesöken :-)

Dagens motion har bestått av steg till och från jobbet. Just nu ligger jag på 90% säger Polaren och det får vara good enough idag. Matintaget får också strålande betyg. Ägg till frukost, vegetariskt till lunch, en riskaka och lite russinen samt en mumsig raw food boll till mellis och nu kycklingsoppa med knäcke till middag. Stängde precis ner jobbdatorn så inte riktigt någon nedvarvning innan sängdags men ibland blir det så. Så nu iväg med detta inlägg sen är det en varm kopp te och en lugn stund innan jag går och lägger mig. Prio 1 är så mycket sömn som möjligt för då blir allt annat så mycket enklare. Peppen till mig på dag 2! Imorgon står det bland annat möte med VD:n och en kväll i Alnarp på Mindfulnesskurs. Mer om det då. Go natt världen!

Köket hade gjort egna raw food bollar till vår fika idag. Väldigt mumsiga tyckte jag och japp stora stora men jag åt hela! Måste be om receptet imorgon!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass