Lördagen i bilder!

Här kommer en lång bildkavalkad från lördagens Inspirationsdag på Gerdahallen...

Pernille och jag matchade varandra så fint :-)

Inledde dagen i gymmet med bästa Elin och frivändningar. Dagens lärdom: tänk inte bara gör... Tjoho så kul!

Men jisses vad jag har att öva på och rörligheten ska vi inte prata om. Här ska armbågarna peka rakt fram... Jo eller hur? 

Sne över till dagens roligaste pass "Hela havet stormar". Vi blev indelade i 9 lag (=jättenervös för vad ska nu detta innebära...) och fick ett redskap samt en inriktning på övningen. Plus att vi skulle vara så kreativa som möjligt så det blev kul. Mitt lag fick rockringar och flås. Kan stolt meddela att det var jag som kom på vårt lags övning. Alla andra stationer blev det 30 sek av lagets övning och 30 sek av Elins övning. Men på vår blev det 1 minut av min övning för den vart så kul. Hey heja Jensen du kan du med! 

Och jag är också glad att jag kör med coach Bobby på torsdagar och söndagar hemma i gympasalen på skolan. För jag tänkte det kan fasiken inte bli värre än att jag ska över någon plit och under en häck :-) Och hallå detta har ju blivit min paradgren numera! Tack Bobby!


Svettiga och glada efteråt tillsammans med Elin som höll även i detta pass. 

Sen blev det gymmet igen och ryck samt stöt. Fast efter en halvtimme gav jag upp för instruktören vart inget vidare och jag vart hungrig... 


Efter lunch föreläsning och rörlighet med Vevve men lite dåsig då efter maten...


Nästsista passet för dagen var min gamla favorit BodyCombat. Jättekul men svårt att få riktig känsla i en stor gympasal. 


Puh nu vart jag trött men tur att sista passet var yoga dvs jag lägger mig ner på mattan och gör den yogapose I know best Savasana... Också kallad Död mans position :-)

Hallå mattan here I come! 

Mysigt och skön avslutning på en rolig dag. Också oerhört tacksam för att min kropp är så stark och orka ta mig igenom en sådan här dag utan skavanker. Den är grym helt enkelt! 

Och jag vann tom en yogamatta på sista passet som tydligen ska vara the shit. Bara det att jag har nog inte vett att uppskatta den men alltid trevligt att vinna!

Lånad bild från Elins instagram som är tagen efter "hela havet stormar" passet.

Ock så två bilder från Gerdahallen. Denna tagen innan allt ska kicka igång men här fick ju inte alla riktigt plats. 

Och den här efter Elins första frivändningspass. Hittar ni Jensen? 

Men måste avsluta med en film på min rockringsövning...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass