Tips om Sober appen

Har tidigare tipsat om "hålla koll" appar men här kommer en ny. Den heter Sober Time. Egentligen kanske för mer amerikanska marknaden och har en del extra saker som jag inte använder/betalar för. Och det dyker därmed upp lite annonser men det kan jag leva med. Jag gillar layouten (snygga bilder och inspirerande citat) och som det står "Setting goals is the first step to turning the invisble into the visable." Jag använder den helt enkelt till att hålla koll på hur många dagar jag varit ren från my drug of choice dvs socker/skräpmat.

Har skapat olika flikar för det jag vill hålla koll tex är det 164 dagar sedan jag åt något godis/naturgodis eller choklad eller glass eller sockerefterrätter. De dagar jag har känt mig väldigt sugen kikar jag i appen och hallå vem vill bryta en "138 dagar utan socker" streak. Får liksom lite extra pepp och tänker nej fasiken heller. Brukar du använda denna typen av appar eller hur peppar du dig att stay sober?

Gillar bilderna och citaten som skiftar hela tiden tex "You can do this", "Focus on a dream", "In order to succeed, we must first believe we can" och "What you do today can improve all of your tomorrows".

PS! Jag har en Samsung mobil så vet inte om den finns för ifånar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass