I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och så fortsätter hjärnspökena... Nä nu jäklar ska jag own the beach denna sommaren så jag gick till action!

Tänkte att nej nu prova du alla bikinis som finns i din storlek och verkligen provar. För tidigare har det också varit så att antingen har jag använt en gammal bikini som blivit för stor eller för liten beroende på viktstatus. Som troligtvis handlats med stor vånda och där första bästa fått duga. Men denna sommaren ska vi spenderar 3 veckor på Kreta och jag vill känna mig så fin som jag kan. Eller bara hemma i trädgården vill jag känna mig fin. Ja mina lår ser ut som modell-lera gone wrong - vi pratar om fettdepåer och celluliter from hell. Men så ser jag ut och det kan ingen bikini i världen dölja. Då har jag två alternativ - ha en gammal bikini som jag inte alls trivs i eller köpa ny som jag tycker är fin och sitter bekvämt. Up to me to decide!

Och hallå vilken pepp och vilken tillfredsställelse att landa i det beslutet. Jag provade, jag ratade (för jo bara för att det passar betyder inte att jag behöver köpa det - jag ska tycka om och känna mig bekväm också...)  och jag handlade i två timmar på alla möjliga affärer. Kom hem med 4 bikiniset, 2 underdelar och 4 bikinitoppar!!!! Ooops det blev visst lite tomt på pengakontot :-) Men vet ni vad? Det fylldes på något enormt på självkänslo-kontot och på att känna sig fin-kontot! Konstaterade när jag kom hem att jag aldrig ägt så många bikinis någonsin samtidigt och tom totalt sett i hela mitt vuxna liv :-)

Mannekängade för maken och alla fick godkänt så woop woop Kreta here I come med finaste bikinisarna!  Och vet ni vad jag har tidigare bara ägt en bikini med färg utan det har varit svart som gällt. Precis som det skulle göra skillnad... Suck! Och hör och häpna denna sommaren kommer jag spatsera runt både i vinrött, blått, beige/blommigt, färgade ränder och galet blommigt :-) Slängde även in 3 tunikor att dressa upp mig i på vägen till och från poolen. Istället för bara en gammal handduk eller något.

Ja jag kanske inte har den snyggaste kroppen och ja jag är otroligt medveten om alla gropar och volanger på rumpan och låren ALLTID. Men det blir fasiken inte bättre att då gå runt i något jag inte alls trivs i. Denna sommaren så ska jag rocka varenda bikini-tillfälle och njuta av sol och bad. Min kropp är stark och glad! Min kropp duger! Hoppas bara jag nu kommer ihåg detta när shopping-adrenalinet har avtagit :-) Hur har du det? Tänker du rocka stranden i sommar i en snygg bikini?

 Här är hela härligheten :-)


Vill du veta mera om det jag köpte så hittar du länkar här nere:

3 hela bikinis från KappAhl blev det:
https://www.kappahl.com/sv-SE/kappahl/woman/badklader/bikinis/242461/
https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/badklader/bikinis/242073
https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/badklader/bikinis/242677

En topp från Lindex och en marinblå bikinitrosa:
http://www.lindex.com/se/underklaeder/badklaeder/7541356/Push-up-bikini-bh/
http://www.lindex.com/se/underklaeder/badklaeder/7567080/Classic-midi-bikinitrosa/

En topp från Intersport och en svart bikinitrosa:
https://www.intersport.se/produkter/etirel-aisha-bikinoverdel-p352900
https://www.intersport.se/produkter/rohnisch-tropea-bikiniunderdel-p353662?farg=353663&bild=27fc55e7-0be5-4ddd-8cad-f06202826d6a

Två toppar från Stadium men hittade bara den ena på sajten:
https://www.stadium.se/sport/simning/bikini/226579108/soc.w-basic-hltr-top.black-pink-printed

Tunikorna som jag köpte på KappAhl hittar du här:
Den svarta: https://www.kappahl.com/sv-SE/kappahl/woman/tunikor/149070/
Den svart/vita: https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/modellbilder-longliving-dam/149062
Den blåa: https://www.kappahl.com/sv-se/kappahl/woman/tunikor/151860

Det blev även en svart bikini från Change men hittade inte den på deras hemsida. Och ett stort jäkla finger till Intersport där typ 95% av deras utbud går upp till storlek 42... Do I need to say more...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass