Ingen stämpel!

Och fick ju bryta min #100%polarstreak i torsdags förra veckan, som skulle blivit min 14:de dag på raken med 100% på klockan, pga migrän. Inträffar väldigt sällan men oftast om det blir för mycket pollen och för starkt solljus :-( Jaja sånt som händer och det är bara att gå på det igen. Varje dag och varje steg räknas så jag ger ju inte upp utan körde en omstart av #100%polarstreak med start den 2/5 så får vi se hur långt jag kommer denna gången.

Men något som ger mig ett extra glädjeskutt är att under aprilmånad lyckades jag med bedriften att inte få en enda inaktivitetsstämpel i protokollet för första gången!!! En stämpel får man om man är inaktiv i över en timme och inte rör på sig. Räcker inte med att ställa sig upp utan x antal steg måste tas för att det inte ska bli en plump. Fick betyget "Superaktiv månad med intensiv träning m.m." Vad tror ni - kan jag få två månader på raken? Tror det blir svårt för jag har en hel del längre mötesdagar och seminarium inbokade. Kan ju inte bara ställa mig upp och köra jumping jacks eller...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass