Vecka 5 2020: Träning och Mat

Jag kan väl lättast sammanfatta veckan med ord som typ "katastrof/nu kan det bara bli bättre/dags för nya tag" eller nåt. Denna kvinnan är sliten. Jag har jobbat 23 dagar på 26 dagar och det är inga 8-5 dagar utan snarare 07.30 - 20.00 dagar som ligger bakom mig. Kulmen denna veckan då jag kände att nu börjar det ta ut sin rätt. Jag är trött och stressad. Ingen prio på mat och bara sugen på socker och mög. Orkar inte träna och även om jag vet att frisk luft är det bästa så rasar jag ner i TV-soffan.

Igår var jag inbokad på först cirkelgym och sedan spinning. Men kände att jag knappt orkade gymmet och att sitta i en spinningsal med hög musik och tjoande lockade mig inte för 5 öre. Så jag tog det mogna beslutet att skippa spinningen. Helt rätt beslut! Så på träningskontot denna veckan blev ett pass. Men det är ju bättre än inget. Stegen är ett skämt denna veckan. Typ hälften av vad jag brukar och en bottennotering sedan de senaste halvåret.

Helt enkelt min sämsta hälsovecka sedan operationen i april 2019. Men som sagt nu kan det bara bli bättre. Jag vet att det väntar mycket jobb i 2 veckor till bl.a. ska jag tillbaka till Milano i 2 dagar. Efter det blir det lite lugnare i 2 veckor sedan fullt ös fram till påsk på jobbfronten. Det som hägrar är min planerade långledighet och den ska baske mig bli av denna gången. Nu är det denna som tar modet och säger nej för att prioritera sig själv!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass