Vecka 6 2020: Träning och Mat

Om förra veckan var ett låg märke så är jag hyfsat tillbaka in the game nu. Tom förra söndagen när jag jobbade så fick jag ihop över 10 000 steg. Och denna veckan så var det bara 2 dagar som jag inte nådde upp till det. Det känner jag mig riktigt nöjd med för denna vardagsmotion gör jättemycket för mitt välbefinnande. Så check på den denna veckan. Men okej det bidde bara 2 spinningpass dvs 2 tillfällen med träning denna veckan. Pga jobb och Kajsa-äventyr. Fast det är helt ok och jag visste att dessa veckorna skulle bli tuffa att få till.

Anmälde mig till Vasaloppsspinningen i torsdags och fick lite hicka när jag läste att ifjol tog det 4 timmar och 39 minuter... Idag är det 21 dagar kvar!!! Så om 3 veckor får vi se hur det går. Men jag känner mig ändå märkligt lugn. Vet att jag har pannben för uppgiften. Rumpan börjar bli mer härdad och oavsett kommer det kännas med så lång tid på en spinningcykel. Jovisst hade jag velat få till mer träning. Framför allt längre pass men nu är det som det är. Jag kommer fixa det!

Vad det gäller maten så har det också gått bättre denna veckan. Dock utmaning när man är på konferens med hotellfrukost, kaka till kaffet vid lunch och eftermiddagsfika. Visserligen hade den sistnämnda frukt men också massa kakor. Ingen protein i sikte... Så där blev det en liten miss. Och jag har faktiskt unnat mig en kaka eller två tom en semla. Men inom budget och med fokus på bra mat först. Precis som det ska vara.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass