Längtan till garderoben

I veckan gjorde jag en inventering i garderoben. Tänkte jag testar och helt plötsligt så har jag en helt ny garderob. Eller snarare kläder som hängt där i 4 år men som inte passat. Kommer inte i allt ännu men det är nära... Till vad undrar du? Jo tills jag kommer i alla fina klänningar som har hängt där sedan våren 2016. Längtat, längtat, längtat att komma i dessa igen. Och snart är det dags. Typ 2 kilon kvar men de rackarna sitter på höfterna så jag får på mig dem men...

Fast det var väldigt mycket som passade. Men ovant att allt sitter tajt eller snarare passar perfekt. Har ju varit några månader nu men ganska så luftiga blusar/toppar. Och jag har ju bott i leggings i flera år. Så att ha tajta jeans eller byxor på känns lite konstigt. Lite nykär dock och öppnar dörrarna titt som tätt bara för att titta på allt fint jag kan ha på mig. Tjoho känns som jag shoppar nytt varje dag :-) Känner mig så fin! Ut med de gamla tälten som jag haft dag ut och dag in. In med nytt eller snarare det var redan inne men hängde och samlade damm...

Mina klänningarna till höger - snart!!!
Men tänk massa byxor/jeans, toppar, koftor och plagg som jag nu kan använda igen!!!

Blev tom lite ordning bland tränings- och myskläderna. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass