Äntligen!

Idag fick jag äntligen för mig att göra något jag tänkt på väldigt länge... Jag har tagit mig tiden att uppdatera layouten på bloggen. Vart ju ett tag sedan och jag kände att det behövdes en förnyelse och lite nytt in. Visst lite sorgsen i ögat att plocka bort min fina layout som varit med mig så länge men samtidigt vill jag ju hänga med i det nya.

Eller nya och nya men när jag jobbar som marknadsförare så vill jag ju också kunna leka med nya teman och funktioner för att lära mig mera. Vissa saker som saknas som jag inte fått rätt på tex hur fasiken jag får in min profilbild igen eller att jag skulle tycka det vara nice att mina instagrambilder dök upp i flödet. Något som vet får ni gärna tipsa annars lurar jag vidare här hemma i soffan. Så vad tycker du tummen upp eller ner?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass