Garderoben...

Fyndade lite nytt till garderoben i helgen för är så less att alla mina fina klänningar inte passar längre :-( Bland annat ny version av mina vanliga svarta jeans från Zizzi. Enda stället jag kan köpa byxor som sitter perfekt på - I love Zizzi. Och personalen är alltid så otroligt hjälpsamma och ärliga dvs inget jo köp den för det ser bra ut utan mer nä den var inte riktigt rätt för dig. Hittade även två blusar och en typ tunika/kofta i blusmaterial eller hur jag ska uttrycka mig. Det var även dags att uppgradera troslådan och då är KappAhl min favorit. Hittade även en fin blus där (se bilden nedan) som fick följa med hem. Kände mig jättefin i den! Har du också fått vårfeeling och köpt något nytt till garderoben?

Här kan du se blusen på KappAhls hemsida. Visst är den fin även om den faktiskt ser bättre ut på för den får en annan form.

Allt det ni ser från mitten och till höger är "10-15 kilo mindre"-kläderna. Och vänster sidan är japp det passar... Vill ha mina fina klänningar igen :-(

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass