Mindre skärmtid = mer boktid

Nu när skärmarna i det Jensenska hushållet ska användas mindre för att förbättra sömnen så var det väldigt ovant i början. Jaha där satt jag i soffan och tänkte vad ska jag nu göra när jag inte ska ha lap topen i knäet framför TV:n??? Ja vad ska du göra fru Jensen? Jo läsa! I love to läsa och älskar det lokala biblioteket hemma i byn. De har allt och om de inte har det hemma beställer dem hem och vips typ nästa dag kan du hämta ut boken. Likaså att det är Meröppet som gäller dvs med ditt lånekort kan du komma in mellan 06-22 och låna böcker m.m. I love! Så nu läses det för fullt där hemma och jag bara njuter. Fast jag har en bok som ligger och liksom blänger på mig i ett hörn. Vilken det är? Jo senaste valda boken i Bokklubben... Har du läst denna stenåldersklenod?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass