En vecka i spa:ets tecken

Denna veckan är mer av en återhämtningsvecka för mig. Har varit tre intensiva veckor med jobbet. Resor, hotell, taxi, flygplatser, nya kollegor, nya leverantörer, möten och frestelser i ett rasande tempo. Men denna veckan spenderas på hemmaplan eller ja nästan i alla fall. För på lördag och söndag checkar maken och jag in på Ystad Saltsjöbad. Har aldrig varit där så detta ser vi fram emot. Blir spa och mys för hela slanten. Fast denna veckan går nästan i spa:ets tecken för ikväll ska jag till världens bästa fotvårdare som ska pyssla om mina fötter. Och på onsdag så är det världens bästa frisör som tar över stafettpinnen. Så på söndag kväll kommer jag vara så snygg och utvilad :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass