Konsultation i Götet...

Om du kommer ihåg detta inlägget så skrev jag att jag mailat till Fitnesscoachen för att se om Madeleine skull ha tid med mig som onlinekund. Och det hade hon!!! Nu är det klart att den 22/3 tar jag tåget upp till Göteborg för att ha en konsultation (som det så fint kallas) med Madeleine. Pirrigt i magen för det enda jag vet är att jag ska dyka upp i träningskläder och ta med vattenflaska... Så man kan nog konstaterat att fru Jensen blivit med PT igen! Så glad, pepp och laddad inför detta och bloggen följer ju självklart med på äventyret :-)

Kommentarer

  1. Yay! Det blir WIN. Madde är otroligt duktig på sitt jobb!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag blev så glad men vi får se hur det slutar ;-) Kul att se att du e tillbaks också!!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass