Roddrekord!

Söndag idag och då vart det ju en ny rutin som skulle sättas eller? Förra söndag tillbringade jag på spa men idag fanns det inga ursäkter. Efter grötfrukost begav jag mig till Friskis för att sätta roddrekord :-) Efter uppvärmning så var det dags med 50 minuters full fart framåt. Love it! Och japp jag är grym! Första 1000 m rodd landade på 5,13 min och de totala 2000 i första rundan på 10,55 min. Bytte ut knäböjen mot marklyft för mina knä håller inte annars. Puh svettig och flåsig fortsatte jag på nästa varv.

Andra varvet sattes ett nytt rekord på 1000 m och jag kom precis under 5 minuter - nämligen 4,59 :-) Och denna gången kom jag längre på tredje varvet. Hann med utfallen också och de sista 1000 metrarna roddes på 5,34. Jisses vad jag var slut då men jag pushade på så jag är jättenöjd med min insats!!! Nästa söndag så gäller det att jaga ytterligare sekunder. Hemma så njöt jag av äggmackor, kvarg med granola, apelsin och te. Ni kan tro det satt gött!

Alltså jag älskar att köra slut på mig själv och framför allt i gymmet. Det vill säga gympa i all välmening eller cirkelgym men helt färdig blir jag ju inte. Löpning funkar ju inte med knäna och hälsporren. Crosstrainer blir gärna i mer lunkformat. Men att lyfta tungt, att ro och få upp pulsen på spinningen - that is my shit!!! Funderar nu för fullt hur jag ska min träning vidare men tänkte blogga mer om det imorgon.

Laddar för runda 1!

Helt slut efteråt och I love it!

Mums! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass