Ärligt???

Hur trög kan man bli på en skala... Ärligt??? De senaste dagarna har jag blivit tröttare och tröttare. Ögonen skavigare och skavigare. Påsarna kring ögonen har gått från okej det kan jag leva med till wow va fan har jag hittat på? Halsen lite torr och andningen lite ansträngd. Har tänkt nog trött för jag tränat lite hårdare och att det varit mycket på jobb. Ögon jomen det är nog dags att städa hemma. Och nu är det ju torr luft och jag kanske stressat en del som gör att andningen blivit ytlig...


FRU JENSEN LÄS DETTA: http://www.butterflytina.com/2015/02/pollenmog.html och så kan vi prata om vad som händer i kroppen just nu... Det är liksom exakt på datumen. Jag borde kunna skriva följande i kalendern: "Sista veckan i februari = Pollen is coming to town". Att jag aldrig lär mig och nu gäller det bara att ge kroppen den det behöver vilket är mycket sömn och bra mat. Plus att fortsätta röra på mig för då brukar andningen landa. Same procedure as last year alltså.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass