Fortsätt till huvudinnehåll

Hälsodagboken - vecka 34

Puh det är ansträngande att byta jobb samtidigt som kost och tränings ska skötas. Helt slut när det är fredag och ingen energi kvar till bloggen. Håll ut det blir bättre :-)

Kosten
Min fjärde kanonvecka till ända men denna gången ingen utdelning på vågen. Tvärtom faktiskt. Tradigt och deppigt men jag ger inte upp. Detta är långsiktigt och jag jobbar vidare för att nå mitt mål!

Steg/Frisk luft
Fem dagar klockades in på 10000 steg. I måndags inte så många och i fredags lite över 7600 så not all bad.

Träning
Har kört alla fem Olga-pass denna veckan och kunnat öka lite på vikterna. Dock en lärdom jag ska inte köra de 4 styrkepass 4 dagar på raken. I fredags hade jag helt enkelt för låg energi och det blev inget bra pass. Så tänk om gör rätt kommande vecka.

Må bra
  • Jobb, jobb, jobb - fatta hur kul det är att jag få jobba med sociala medier och Idol!!!
  • Att jag har världens bästa make
  • Kalas med gudbarn
  • Gruppträff på Itrim - tar alltid med mig något
  • All sömn jag fått i helgen
  • Att maten funkar!
Nästa vecka
Blir en ännu lugn vecka förutom jobb vilket ska bli skönt. Lägger fokusen på återhämtning, sköta maten och träningen. På onsdag kväll hoppas jag att jag får till en tjejträff med fd kollegorna. På torsdag är det gyn-besök angående det där förklimakteriet... Funderar på Idrottsmässan i Malmö i helgen men tradigt att gå själv ju.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…