Hälsodagbok - vecka 33

Jisses vad jag behövde denna lugna helg! Perfekt med ösregn ute för då är det ju ännu mera legitimt med soffmys :-)

Kosten
Jag är stolt över mig själv och trots semester så är jag väldans nöjd med mitt intag. Heja mig och vågen samarbetar. Plus kroppen börjar formas om igen. Så nu fortsätter jag på denna banan! Idag har jag också lagat en massa matlådor för kommande dagar. Hurra för mig!

Steg/Frisk luft
Fyra dagar utav sju har jag fått ihop 10 000 steg och mer. Nu under helgen inte så mycket men hey that´s life.

Träning
Kom upp 5.15 både i onsdags och torsdags för att köra styrka på Friskis & Svettis i Landskrona. Plus upp för att hänga på låset igår på gymmet och idag intervaller hemma på crosstrainern. Så 4 pass bidde det och det får duga med 2 dagar i Budapest och en fredag där bloggerskan krashade.

Må bra
  • Semesterdagar i Budapest
  • Lärorika dagar på jobb - I love it!
  • Lugn och skön helg
  • Massage hos bästa Bobby
  • Min träning
  • Bokklubbsgänget
Nästa vecka
Blir en lugn vecka förutom jobb vilket ska bli skönt. Imorgon är det dags för gruppträff på Itrim och på lördag är det gudbarnskalas som gäller. Annars blir det fokus på träning och att sköta maten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass